JAAKKO KIVISTÖ
FM Jaakko Kivistö on kulttuurin monitoimimies. Hän on työskennellyt mm. Karjalohjan kirjastonhoitajana, Lohjan kaupungin kulttuurisihteerinä ja kaupungin projekteissa. Sanomalehti Länsi-Uusimaan kolumnistina hän on monelle tuttu. Teatteri on ollut Kivistön harrastuksen kohteena vuosikymmeniä. Vuonna 2005 hän kirjoitti Lohjan teatterin 100-vuotishistoriikin Ruoskaa ja rakkautta: 100 vuotta lohjalaista teatteria. Hän on toiminut eri harrastajateatteissa. Sammattilaisille hän on tuttu Vaahterateatterin näyttelijänä ja dramaturgina. Ensi kesän Lohja-sarjan päättävä näytelmä Sataa suolaista vettä (Eeva Joenpellon romaanien Sataa suolaista vettä ja Eteisiin ja kynnyksille mukaan) on jälleen hänen sovituksensa näyttämölle.

Kalevalan päivän juhla -
Sakari Topelius 200 vuotta
Topeliuksen ja Lönnrotin kohtaamisia
ke 28.2.2018 klo 18 Sammatin Sampaalassa

Ohjelmassa mm.

Kahvia ja leivonnaisia alkaen klo 17.45

Kalevalainen vieraan tervehdys - yhteislaulu

Tervehdyssanat - Sampoyhdistyksen puheenjohtaja Seppo Iivonen

Juhlapuhe - FM Jaakko Kivistö

Musiikkia - Kaikuisa
Lehmä
Kaiku
Sävellys ja sanoitus Susanna Ahonen

Juontajana Tuomo Laine

Vapaa pääsy

Tervetuloa!

Osoite: Lohilammentie 2, 09220 Sammatti

Järj. Sampoyhdistys ry yhteistyössä Paikkarin Marttojen kanssa.